Chris & Wouter

Forward Workshops is opgericht door industrieel ontwerper Chris Weel en merkstrateeg Wouter Boon. Wij ontmoetten elkaar in 2019 bij Urban Arrow en hebben voor dat merk sindsdien heel veel projecten geleid – van het creëren van een design guide tot het ontwikkelen van een product roadmap. Omdat onze samenwerking zo soepel verliep, besloten we onze krachten structureler te verenigen op het snijvlak van strategie en innovatie.

Chris Weel

In 2007 begon ik als industrieel ontwerper. Op zeer diverse projecten; van medische apparaten tot barbecues. Altijd met de focus op innovatie en een integrale user experience. De laatste jaren heb ik mij gespecialiseerd in de vroege fase van productontwikkeling, waarbij een heldere visie, productstrategie en co-creatie sessies centraal stonden. Ik ben een zeer constructieve en visie-gedreven designer, die graag samenwerkt met betrokken mensen en ambitieuze merken.

Wouter Boon

Sinds 2003 werk ik als merkstrateeg en positioneerde ik talloze merken. Van statige corporates tot stuiterende startups; ik hielp ze aan een heldere visie op de toekomst en duidelijke positie in de markt. In deze rol deed ik uitgebreide ervaring op in marktonderzoek, het faciliteren van workshops en het schrijven van merkdocumenten. Het heeft mij gemaakt tot een analytische en intuïtieve merkstrateeg, met gevoel voor trends, markten en concepten.